top of page

Group

Public·67 members

Amityville The Awakening 2016 Online Subtitrat Hd 720p


Amityville: The Awakening - Un film de groază care te va ține cu sufletul la gură
Dacă ești un fan al filmelor de groază, atunci nu trebuie să ratezi Amityville: The Awakening, un film care îți va provoca fiori și emoții intense. Acest film este disponibil online subtitrat în română, la o calitate HD de 720p, pe site-ul [FSonline], unde poți viziona și alte filme și seriale interesante.


Download: https://t.co/E8UcZ1cZ7d


Amityville: The Awakening este un film de groază din 2017, regizat de Franck Khalfoun și avându-i în rolurile principale pe Jennifer Jason Leigh, Bella Thorne și Cameron Monaghan. Filmul este o continuare a seriei de filme inspirate de cazul real al casei bântuite din Amityville, New York, unde în 1974, Ronald DeFeo Jr. a ucis șase membri ai familiei sale, susținând că a fost influențat de o prezență demonică.


În acest film, urmărim povestea lui Belle (Bella Thorne), sora ei cea mică și fratele ei geamăn comatos (Cameron Monaghan), care se mută într-o casă nouă, împreună cu mama lor unică Joan (Jennifer Jason Leigh), pentru a economisi bani pentru a ajuta la plata costurilor de sănătate scumpe ale fratelui ei. Dar, când încep să apară fenomene ciudate în casă, inclusiv recuperarea miraculoasă a fratelui ei, Belle începe să bănuiască că mama ei nu-i spune totul și în curând își dă seama că tocmai s-au mutat în infamul casei Amityville.


Filmul explorează teme precum credința, familia, sacrificiul și răul, având o atmosferă întunecată și tensionată. Scenele de groază sunt bine realizate și te vor face să sari din scaun. Actorii joacă foarte bine și reușesc să transmită emoțiile personajelor lor. Filmul are și câteva momente de umor și ironie, care alungă monotonia și oferă un contrast interesant.


Amityville: The Awakening este un film care merită văzut dacă îți plac filmele de groază cu case bântuite și mistere paranormale. Filmul are o notă de 5.4 pe IMDb și a primit recenzii mixte din partea criticilor și publicului. Unii l-au apreciat pentru modul în care a reîmprospătat franciza Amityville, iar alții l-au criticat pentru lipsa de originalitate și coerență. Tu ce părere ai despre acest film? Lasă-ne un comentariu și spune-ne dacă ți-a plăcut sau nu.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page