top of page

Group

Public·58 members

Micutzu - AnTanTe Cu Versuri Din Melodii Pentru CopiiPentru acest top au fost luate în calcul doar video-uri publicate în 2017, videoclipuri oficiale (de pe canalul care deține conținutul), fără video-uri doar cu versuri sau poză. Selecția video-urilor pentru această categorie s-a realizat printr-un algoritm care ia în calcul vizualizările și nivelul de interactivitate (like-uri, share-uri, comentarii). Ierarhizarea video-urilor a fost realizată în funcție de numărul de vizualizări realizate din România.
Micutzu - AnTanTe | cu versuri din melodii pentru copii |


Download Zip: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fjinyurl.com%2F2ueeyW&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw2p2yJmFhQ46bmf5lB7r-VmMetodologie: Pentru acest top au fost luate în calcul doar video-uri publicate în 2017, videoclipuri oficiale (de pe canalul care deține conținutul), fără video-uri doar cu versuri sau poză. Selecția video-urilor pentru această categorie s-a realizat printr-un algoritm care ia în calcul vizualizările și nivelul de interactivitate (like-uri, share-uri, comentarii).


Apare şi serialul "Sweet Tooth", sezonul 2, cu un scenariu post apocaliptic în care băiatul cu coarne de cerb alături de alţi hibrizi sunt ţinuţi prizonieri de generatul Abbot. Un nou val de Maladie cotropeşte lumea, iar Abbot îi foloseşte pe copii pentru a căuta leacul. În afară Rezervaţiei Tommy şi Aimee se aliază pentru a îi elibera pe hibrizi. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page